tisdag, september 14, 2010

polisen

Nu har jag äntligen fått tag på polisen. Tyvärr fick jag inte det svaren jag ville ha, men det duger. jag ska åka ner och titta på mopparna i polisfrådet på torsdag mellan 13 och 17. Hoppas verkligen att jag får ta med min stulna moppe hem! :) och hoppas att jag får lite pengar av puckot som snodde den! ..

Nyklippt

Nu har jag vart och klippt mig. Jag toppade lite och klippte upp håret för att få med volym. Jag r så glad att jag klippte av allt mitt långa hår förra gången jag var till frisören. Jag fick verkligen ett helt annat ansikte, och en helt ny look! Jag reomenderar att klippa av håret vid axlarna, och klippa upp lite, även tunna ut topparna om du är rund, annars behålla det rakt! De ger en fräch och cool stil.

måndag, september 13, 2010

Telefonkö.

Jag har kommit fram till en väldigt bra grej! Varför inte ha en privat telefonist som vet ALLT? :P de skulle vara så himla skönt.

Idag försökte jag ringa polisen, csn och mimer, och Inte ett enda svar! utan bara massa telefonköer och jobbiga röster i luren... Var är alla telefonister när an behöver dem? och endå finns det inga jobb någonstans. Fänk om det vore så om man behövde ringa larmsamtal? "Hej, Just nu är det många samtal före, Var god försök senare!" .. De vore något va?

Cola och röda vindruvor.

Nu har jag presis klivit ut ur en underbar dusch. Ibland är det bra skönt att vara ren ;) Jag sitter just nu och äter söta små röda vindruvor och dricker överbliven cola! Mmmmm! :)

Imorgon ska jag trimma ner mitt hår lite! jag var såå nöjd förra gången jag klippte mig. en nu blir det ännu kortare!! Jag är lite rädd faktist, tänk om det blir alldeles för kort?
Jag som lyckades övertala Emelie att klippa av sig allt hår tidigare idag :P
De blir nog lite "håriga" bilder i morgon, så att man har lite minnen att titta tillbaka till! haha ;)

onsdag, september 08, 2010

Första sååången

Då har man vart och fixat den förbaskade tråden i överkäken nu också, den här gången känns det bättre, så förhoppningsvis sitter den ett bra tag den här gången :)

Första sångtiden var super rolig, men det märks verkligen att det har vart sommarlov. Förhoppningsvis låter det bätte om ett par veckor! Jag fick även reda på att min sånglärare väntar tvillingar!! super roligt, och massa grattis kramar till dig!
Jag fick idag sjunga jazz sången Lullaby of birdland, en mycket vacker men klurig sång, med många tonbyten.
Jag rekomenderar starkt att du lyssnar på denna vackra sång på YouTube!

Något inte lika vackert såg jag på bussen på väg hem. En medelålders man cycklade med byxorna nedanför rumpan, så hela myntinkastet syntes. Det hade kanske varit okej om han hade haft en tröja över, eler om han inte lutat sig framåt så mycket. Men man undrar ju lite om det inte blir väldigt kallt?

Tandläkare.

nu är det dag för mig att äntligen åka och llaga min tandställning. Jag har en tendens att bita sönder den ganska ofta :P Jag har redan hunnit laga den 4 gånger i år, haha..

Efter tandläkaren ska jag ha min första sånglektion med Anna för denna termin, Jag hade gabriellas sång i läxa under sommaren, men så klart så lyckades jag slarva bort noterna redan första veckan på sommarlovet.

Sen blir det till att sova! Länge.. Eller ja, iallafall tills jag börjar jobba kl 17.00 iallfall.

Nu går jag till bussen. Önska mig lycka till!!

Puss&kram

tisdag, september 07, 2010

Förkyld igen!

Ojoj.. Nu är jag sjuk IGEN..

Jag som ska till skolan och sedan till Friskis och svettis..
JaJa, vi har iallafall läst 5 Kap, i skriva för att lära. De är mycket att göra som Lärarstuderande! De blir väl snart till att börja skriva på förta tentan som ska vara inne den 20/9.. Allt går så fort just nu, De är så mycket att göra. Hur ska jag hinna jobba också lixom?? :)

http://www.hiilen.blogg.se/


Jag är med och tävlar om denna goodibagen!! Läs bloggen som är länkad,
As coolt ::)