fredag, februari 12, 2010

samhäll

ÄNTLIGEN klar med den nedra samhällsuppgiften...

Jag är riktigt trött i huvudet efter att ha skrivit 8 sidor om Ungdomsarbetslöshet.....


AAHH!!

tisdag, februari 09, 2010

Dr house!

Sitter hemma i soffan och kollar på Dr House. De måste vara bland det bäst programmet som går på tv just nu! Jeppe åkte precis hem, och tog sina 10 liter vin med sig hem. Attans, annars hade jag kunnat dricka upp de nu ;)

Det har vart en konstig dag i skolan. all energi har gått åt till att bry sig om en person som förmodligen behöver det. Jag blir så frustrerad, jag förstår bara inte??

Vakna!

Morning! Nu sitter jag och kollar på Vakna! med the voice på kanal 5. Det är ett radioprogram som sänds live i tv också. Jakob, Jossefin och paul är programledare och de pratar om allt mellan bloggar och känndisar, och spelar massa bra musik!

Jag måste börja fixa mig nu.. Jag och andrea ska kila iväg till gymmet innan skolan börjar (!), jobbigt värre!!!!!
Idag har vi bara kammarkör och dans i skolan, de är nog nästan de roligaste lektionerna i veckan.

måndag, februari 08, 2010

blogg?

hur är egentligen en bra bloggare? ska man skriva om mode, eller sin problem? eller bara skriva allt man kommer på? Jag sitter och funderar på vad som gör alla stora bloggare så speciella, och de enda jag komer på är att dom har bra självförtroende och trycker ner andra (med vissa undantag). jag hoppas att de inte bara är det som gör en bloggare känd, med många besökare!

men vem vet igentligen?

vet du?


















Lite bilder från lördags kvällen hemma hos mig :)

Ny byrå!

Jag och jesper åkte till Sura och köpte byrån =) den passar fint i rummet =D

Hemma

Äntligen hemma från skolan! vi trönade efter skolan istället. Så nu känns det bra, fast det bara blev i 45 minuter!
Sitter och väntar på att mamma ska ringa, så att vi kanske kan åka till surahammar och hämta en byrå =) Ååh va jag vill ha den!

Jag har inte ringt dem jag skulle! eller jo, körskolan :) jag måste ta mig i kragen och göra det nu.. iallafall skatteverket och comviq...

Det luktar mums från köket, hoppas det blir något gott! Jesper kom nyss hem från jobbet, han har tydligen börjat jobba i stockholm idag! snacka om att jag inte hänger med i svängarna :P



Jag har så dåligt samvete för att jag inte sitter och pluggar samhäll just nu, de ska ju trots allt vara klart på fredag! HJÄLP!"!!

Morning..

God morgon! dagen blev inte riktigt som jag planerat hitills :P
Jag och andrea skulle upp och träna, men så blev det ju inte riktigt. Jag sov till halv 11 och planerade inte att gå upp och träna. Nu sitter jag och fixar mig och förbereder mig för skolan.. kulKul.. Idag har vi bara mentortid, solo sång och religion. På sången sjunger jag Du måste finnas ur kristina från duvemåla. Den är jätte fin, och jag har övat mycket så jag hoppas att Annette också tycker om det =)

Nu ska jag gå och äta frukost.
Efter det ska jag ringa
* Skatteverket
* Om kontaktperson
* Comviq
* City trafikskola

ojoj..

Puss och kram Skumbannan

Mörk natt,

De är mörkt och kallt ute.. Jag ligger i sängen och kollar på Nu är det jul igen 3, och tänker på hur mycket jag har att göra i skolan i morgon, och resten av veckan med för den delen.
åk 3 går fort, men det är många stora saker som sker, i alla ämnen. jag måste göra klart samhällsuppgiften till på fredag, jag undrar hur jag ska hinna med det..

morgondagen börjar för mig kl. 07.45. Jag ska träffa Andrea i skolan och gymma lite innan lektionerna börjar. Det känn lite segt att behöva vara i skolan vid 09.00 när min första lektin börjar 12.30, Men vi får se till att tänka på Beach -2010 så att vi blir mer motiverade!



Nu känns det som att jag bode gå och lägga mig och sova. vi får väl se hur bra det går! Men men..
God Natt!

söndag, februari 07, 2010

prylar!



Vi sprang in på loppisen på Bäckby idag, för att få komma ut lite! man går dit för att kolla och inte handla, men det går inte alltid så bra! Idag köpte jag 4 hand målade akvarell tavlor att ha på väggen hemma. Väldigt söta!




Jag passade även på att springa in på en annan affär där jag köpte Balsam, Deo och en hemlig present. :)
Ojoj! nu är det nästan precis ett år sedan jag skrev här =) Jag kännde att det börjar bli dags att böra skriva av sig lite! och nu när jag precis köpt mobilt bredband så kan jag blogga var jag vill! Vi hade förenad 18 års fest hos mig igår! hela tjocka släckten var här och partade! och jesper och andrea förstås ;)
Det blev lite mycket att dricka för alla som befann sig hemma hos mig i går, så idag har vart en otroigt värdelös dag. Vi har ätit pizza,, (som att vi behövde det efter smörgåstårta och vanlig tårta igår) men vi var för trötta för att orka laga något, så känndes indiana pizza som ett bra och nära altenativ. och trots allt så är de ju lite nyttigare där :)

Jag var uppe först i morse, så jag fick ta promenaden med willma! JAg upptäckte till min förtjuning att det var sol och vårväder (om man bortser från snön) och kännde att jag borde gå ut och fota lite, men tröttheten tog över.

Jag Längtar till sommaren! =)