onsdag, februari 18, 2009

Maxat

De har blivit långa dagar i skolan och på väx de senaste dagarna.. Nu är jag super trött, så jag går nog och sover direkt tror jag. Maxat har varit trevligt.

God natt.

söndag, februari 15, 2009

Alla <3 dag





Dagen började inte så bra, Jag och Jesper bråkade ett bra tag =( Som tur var löste vi det och åkte ner till musik direkt delfinal och lyssnade på massa bra band! efter det käkade vi middag på spicy hot, vilket som alltid var jätte gott.

Sen åkte vi hem och kollade på melodifestivalen deltävling 2. eller ja, vi kollade på bidragen iallafall.

Efteråt fixade vi ett romantiskt bad med cider 4.5 och ala hjärtans dag hjärtan! där myste vi i flera timmar<3

13 forts.

Fredagen den 13 avslutades på ett trevligt sätt =) vi åkte hem till Alex och spelade poker! =D De var trevligt. Jag och Jesper åkte hem ganska tidigt, vi mådde inte så bra någon av oss. Vi körde även lite bowling (Wii).

fredag, februari 13, 2009

Fredagen den 13

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog. [1]

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi.


wikipedia



Parteyyy!

Idag är jag hemma och är sjuk, som igår. Jag följde med Jesper till läkaren idag igen och nu har han äntligen fått antibiotika, (Nu käkar vi båda klåvepedin) så de är bara att hoppas att vi blir friska till vi åker till Gbg...

Nu sitter vi och gör oss i ordning för att åka hem till Alexi =) De blir "film kväll" med kompisarna. Och idag är första gången hon och Peter träffas sen se gjorde slut! hoppas att allt går bra! Men kul kommer vi nog alla att ha iallafall!

Hade Bra! Pussss<3


.

onsdag, februari 11, 2009

Jag vet..

Jag kan inte förstå varför alla blir så förändrade, Jag fattar om ni inte vill vara med mig, Men säg de då till mig att jag inte får följa med på något ni planerat, Istället för att få alla att hålla tyst om det för mig. Jag har det nog jobbigt som det är, jag behöver inga fler falska vänner, Jag har nog med dem ändå...

Varför ska alltid jag ha så svårt med att hitta nya vänner? och när jag väl tror jag har hittat någon som jag litar på, så vänder den mig ryggen. Jag saknar tiden då vi alla var som en stor familj, då vi alla kunde prata och umgås. Jag saknar tiden i sala och alla underbara personer därifrån. Jag saknar Party tiden med tjejerna. Jag saknar tiden med min dåvarande "bästa kompis". Var försvann dom? dom jag har kvar pratar med mig ibland och går bakom min rygg oftare än vad man kan ana, och alla kompisar känns så falska på något sätt. Kanske är det bara jag som har fått något om bakfoten, men förtillfället känns det som att jag är den mäst oönskade personen i skolan. Jobbigt Läge..


Men jag säger inte att alla mina vänner är falska! det finns minst två ny upptäckta vänner som är snälla och pratglada med mig! och även de som pratar ibland fast som inte är en nära vän! tack för att ni ger mig den kompis kärlek jag behöver! PussPåER<3




.

Jobbigt med skolan..

I morgon ska jag till min extra lärare och göra det nya provet om bokstäver, stavning och meningar. De ska bli lite läskigt, jag hoppas att det går bra. Hon ska även hjälpa mig med svenskan och engelskan, jag hoppas att jag kommer att få det lättare när hela utredningen är klar.

Hatar svenskan, jag fattar inte ett skit, (vilket de förövrigt inte är många som gör) och det blir bara ännu värre med allt de här. Jävla grekiska till svenska bok! De är skönt att man inte är ensam om att tycka såhär, och det är skönt att ha någon som förstår som man kan luta sig emot!

De värsta är att man inte kan klaga heller. Då tror alla att den enda anledningen till att man över huvud taget nämner det är för att få uppmärksamhet och att folk i sin omgivning ska tycka synd om en. De är inte så! Jag tycker att det är väldigt jobbigt att inte förstå något på lektionerna. Och de blir ännu värre när man inte kan nämna något utan att folk ska säga: "de är bara för att du är lat och vill ha bättre betyg". De funkar inte så!

Bajs på allt.


Puss.


.

Städning.

Tjenixen! Idag har jag och mamma gått igenom massa prylar vi hade ute i frådet, shit va grejer mansamlar på dig under åren! Vi ska ställa oss och sälja lite av sakerna på loppis om några veckor, de ska bli skönt att bli av med lite prylar och få mer utrymme för annat! Och som sagt, städning måste göras! =)

Vi städade och fixade en hel del idag, de kändes skönt att äntligen få de gjort.
Nu är jag hemma hos Jesper och tar det lugnt. Han är sjuk (hosta och feber) så han sover för tillfället, och de ska han få göra ett bra tag. Jag mår inte heller så värst bra, jag äter antibiotika mot infektion i kroppen. Plus en öroninflammation på det, Inte kul alls! Men jag hoppas att det blir bättre tills i morgon. Annars är jag nog hemma i morgon och tar det lungt!

Puss<3


.

tisdag, februari 10, 2009

Foto i snöön <3

Äntligen har jag hunnit fotat lite =) Va ut idag, och tog fram kameran på väg hem från bussen. Jag hann inte särskilt mycket, men de var trevligt! Resultat av Snö/Vinter fotona!

söndag, februari 08, 2009

Melodifestivalfiasko.



Lång helg. Jag tillbringade helden med jesper uppe i Vad hos hans pappa. De mekade med bilen och fick äntligen igång den! Skönt för dem! Jag satt och kollade på tv hela helgen vilker också var mysigt.

Men melodifestivalen asså, det blir bara värre och värre för varje år. De enda bra var att alcazar gick direkt vidare, det är första gången jag tycker att de har en bra låt och ett bea upplägg! Men det var mycket synd att nina inte gick vidare! bästa låten på länge i dessa sammanhang! Och Herre gud, "Snälla Snälla," vad är det för låt? tyvärr förknippar jag af ugglas med en på rökt systembolages anställd eller något i den stilen. så de gick det inte hem hos mig! De nya reglerna är endast till för att de ska få in så mycket pengar som möjligt och göra allt så krångligt som möjligt!
Tyvärr SVT, Ni klarar inte av att hålla i Melodifestivalen!


Men PussPåEr ^^ <3


Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,Goodnight, sweetheart, well, it's time to go,I hate to leave you, but I really must say,Goodnight, sweetheart, goodnight.





.

fredag, februari 06, 2009

Skola..

Jaha, Nu sitter man här på carlforsska och irriterar sig på allt och alla. Första lektionen var inställd, och alla verkar ha vetat om det utom jag. De känns lite surt om jag säger så! Nästa lektion är naturkunskap A som börjar om 20 minuter. Vill bara att dagen ska vara över! x'D



Drar till GBG den söndagen den 22 februari och hälsar på Rebecca! Henne har jag inte täffat sen englands vistelsen förra sommaren, De ska bli underbart att träffa henne! Jesper föjler också med, så vi kommer att ha jätte trevligt ^^ Vi kommer hem måndagen den andra eller tisdagen den tredje mars, så det blir inte så mycket skrivande på bloggen under den tiden! Men destå mer bilder kommer att laddas upp efteråt!






torsdag, februari 05, 2009

sjuk

sjuk idag =( tråkigt.. Har super ont i huvudet.. skriver mer sen =/ <3

onsdag, februari 04, 2009

mamma flyttar =(

Det blev inga kort tagna i dag! de får väl bli i morgon då, om man har någon tid över!

Jag måste få ihop pengar på något sätt till i sommar! Hoppas verkligen på att få ett jobb, även bara några timmar i veckan skulle behövas!

Speciellt nu efter att mamma får gå från sitt jobb, och drar ner till småland och jobbar där i tre månader. så jag kommer att få ta hand om huset helt själv under den tiden. Jag hoppas att vi får det sålt så jag kan bo i lägenhet i stället! jaja, det är bara att acceptera..

<3

Halv studiedag!

Idag var det halvstudie dag. eller ja, för alla andra iallafall! Min sista lektion var körsång som slutade kl. 13, så det blev som vanligt! Kören går bra, men är lite tråkig för tillfället. Vi repar till Queen konserten, vilket går sådär. Låtarna vi är med på är ganska svåra och tråkiga (tyvärr sant) och de är liksom inge drag.

Imorgon har jag bara Naturkunskap, vilket ska bli kul! vi labbar för tillfället och har jätte trevligt! Sen ska jag och Jesper åka ner på stan och kolla *destination un known* =) kommer att bli super trevligt ^^ =D

Kör sen på kvällen också, fortsätta repa med Maxat konserten som är om två veckor! allt kommer att gå jätte bra, Utom möjligen dansen, den ser bra fånig ut den! Jag var ner på stan här om dagen och köpte hängslen m.m till "nörd" dansen. Dvs, Vi ska dansa med nörd kläder (smakfråga) till "Växeln hallå hallå?" . Vi kommer iallafall ha väldigt kul på scenen och jag har en känsla av att alla som tittat också kommer att skratta hejdlöst!

lärarna gick igenom projekt arbetet som vi ska ha i åk.3! jag ska välja musikal projektet för de är något jag vet hur det funkar och tycker är riktigt kul! hoppas att det är fler duktiga människor som tänker i samma banor! .

PussPuss

tisdag, februari 03, 2009

Gemon eld och vatten

Jag har inte silver och inte guld, inget du kan få
Det jag äger ligger blottat för din syn
Mina händer är tomma, men hjärtat fullt av nåt du inte ser
Så jag har nånting som är mera värt ändå

För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

Och när vindarna ligger på vidderna dansar jag med dig
Och solen bränner svalkar jag din hud

För om du tappar modet och faller ner på knä kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

Skola =)




Hade Engelska prov i morse, Om jag inte får godkänt nu så finns det en chans att jag inte får godkänt i hela kursen engelska B. Läraren vi har i svenska och engelska är den sämsta och konstigaste läraren vi haft. Han vägrar hjälpa till och tror att han är så mycket bättre än alla andra!

Resten av skoldagen har jag haft musik ämnen! de har vart super kul! Jag har haft ensemble och vi har fortsatt öva på "Weak" och "Du är så, Yeah, Yeah". Det gick mycket bättre i dag än vad det har gått tidigare! Det kommer att bli skit bra den 19/2!

Nu är äntligen Sofia och Viktor tillsammans, de tog sin lilla tid men dom är super söta tillsammans.
Efter skolan gick jag och Jesper till ticket och kollade på sista minuten till Spanien eller kanarieöarna! vi ska kolla priset varje dag och om det går ner så åker vi dit under lovet v.9! *hoppas, hoppas* De skulle vara skönt att komma ifrån Sverige ett tag!



Ska nog ut och fota lite i morgon! de var ett tag sedan! =) Saknar tiden att bara gå ut och ta lite kort på allt fint i naturen. Nu är allt bara så grått och tråkigt, utom lite snö här och där. Men förhoppningsvis blir det bättre om några veckor!

Puss<3

.
.
.

måndag, februari 02, 2009

Kärlek


*JESPER "HJÄRTA" ZANDRA*



KÄRLEK<3


I dag är första dagen av mitt nya liv! Jag och Jesper har gjort en deal, Jag får inte äta godis utom på lördagarna fram till 1 maj, detta för att jag ska se okej ut på premiären av West Side Story. om jag klarar det, ska Jesper bjuda ut mig på en fin restaurang och jag får beställa vad jag vill. Förlorar jag så blir det tvärt om, Dvs, Jag får bjuda ut honom. Men jag vet att jag klarar det, Men Jesper är inte så säker ;)




I lördags var "återkomsten" i skolan och de kom mycket bra artister (fd carlforsska estet elever) till skolan och spelade! Jag tyckte om opera killarna och teater killen massor. De kändes verkligen att de var riktiga proffs med! Men alla nuvarande carlforsska elever var också super duktiga!

Under pausen pratade jag med Ellinor lite om körsången i skolan, Och jag fick veta att hon kommer att ta med mig i kammarkören till nästa år om jag fortfarande är pigg! jag blev så klart riktigt glad, de kommer att bli så himla kul!



Jag har vart lite deppig den senaste tiden pga sjukdomen, men förhoppningsvis blir det bättre sen! ^^ <3

VILL HA SOMMAR NU!!!

Idag var iallafall jag och Jesper och fikade på waynes café! Jesper bjöd mig och vi hade super trevligt! jag har saknat att umgås med honom på de sättet! Jag käkade cheese cake och drack cola och Jeppe åt en cola muffin och drack cola =)

Älskar min Jeppe<3


Skriver Högskoleprovet den 28 mars! AAAH!


Puss<3

torsdag, januari 29, 2009

fotografering

TORSDAG

Hade ljud teknik slutprov idag! det gick sådär, vissa frågor kunde jag och vissa blev det vilda gissningar på. Men jag hoppas på ett godkänt iallafall!




Jag mötte upp Cris, Sofia, Sabina och Leona på cafét "Kalle på spången" som är ett av mina favorit ställen i stan. Sofia är super nervös över i morgon då tjejerna, hon och lite grabbar ska ut på krogen. En av grabbarna är hon lite förtjust i och de har vi suttit och pratat om mesta delen av vistelsen på cafét




Jag, Sofia och Sabina förflyttade oss till väx hustet där vi skulle sjunga lite inför konserten maxat! Vi har förövrigt fått två löjliga danser att framföra med våra låtar, och med schlager tema så kan ni ju tänka er hur otroligt roligt de kan bli.





Väl inne i lektionssalen sa vår lärare "snart ska vi gå ner och bli fotade för kulturskolans informationsblad". Min första tanke var, Shit, jag har inte fixat mig idag. Och det var ungefär vad jag sa också! Jag har en tendens att få alla att skratta på torsdagar, Fråga mig inte varför!




Vi gick två trappor ner och där var det, Den underbara studion med proffs fotografer och makeup artister och stylister! (Nej, riktigt så kul skulle vi få ha, Men vi hade iallafall riktiga lampor och duktiga fotografer). Det var väldigt coolt att få posa och skratta inför kameran. För de var exakt de vi skulle göra, Skratta!






PussPåEr<3

onsdag, januari 28, 2009

Mammor är bäst

De är konstigt hur annorlunda man blir när man bor med någon i samma ålder. När jag bor med mamma känns allting självklart. M laggar mat, M städar, M tvättar, M handlar & M ger pengar. När man inte bor så mycket med henne förstår man hur det är att göra de mesta själv.
Jag har mognat en hel del nu när jag inte bor så mycket med M. Jag lagar mat, och oftast nyttig sådan! nu sitter jag och tänker på att jag måste gå upp tidigt i morgon och göra iordning mellanmål/middag tills i morgon. Jobbigt dehär med allt tänkande. Jag tänkte göra iordning en baugette med sallad och lite skivad frukt till middag i morgon! kanske inte det bästa men man klarar sig iallafall tills man kommer hem.
M har alltid tjatat på mig att inte köpa mat ute om jag har någon aktivitet efter plugget, Men äntligen har jag insett hur mycket bättre det är att ta mat hemmifrån!
Allt blir så mycket dyrare när man inte är med M, Man tänker att "jag kanske inte ska äta ute idag idgen utan jag gör iordning något jag har hemma och tar med mig!" dett rodde jag aldrig skulle komma ur min mun, men vart efter man blir äldre förstår man att det är livets gång.
Man kan inte leva bortskämd hela livet utan man måste lära sig stå på egna ben och ta hand om sig själv.
Därför tänker jag ge min mamma en bamse kram nästa gång jag träffar henne, Bara för att jag nu har insett hur mycket hon faktist gör/gjorde hemma.
Jag älskar dig mamma, för att du hjälpt mig bli den jag är i dag!

Music <3

"Du är så Yeah Yeah wow wow"!
Ja, de är en av de två låtarna som vi ska framföra på 90-tals konserten i skolan. Om vår lärare går med på att vi får framföra den så kommer det att bli ganska mycket ös! Ensamble gruppen är väldigt pepp och hoppas värkligen att vi får den. Den är verkligen en pop låt som tar fram de bästa av 90-talet! Den andra låten vi har fått tilldelade är "Weak" med Skunk Anansie. Kommer också att bli ös! =)


Tyvärr är 90-tals konserten samma dag och tid som MAXAT. Men de har vi förmodligen löst, vi är första numret på 90-tal och är i mitten på MAXAT! de kommer att bli så bra båda två. Allt detta sker veckan innan lovet, dvs, v.8!


Javisst ja, Idag åkte jag och jesper och klippte oss! ett väldigt billigt kap var det, Jeppe blev super fin i håret, vi var nöjda båda två! Han blev mycket korthårig jämfört med innan, på mig tog hon bort en decimeter och klippte upp runt ansiktet! ganska fint ibland.


Tyvärr fasnar jag inte direkt på kort, jag får inga bra kort på mig men hoppas att de går över. Men jag måste säga att jag är snyggare i värkligheten! =)
Nu är jeppe ute på krogen med grabbarna, så jag sitter hemma och bara väntar på att han ska komma hem. De är ganska mörkt här ute i skogen på kvällarna! Nu vet jag varför vi bor i stan, jag som är så mörkrädd skulle aldrig klara att vara här ensam en längre tid. Jag joppas att vi får huset sålt till våren så mamma kan flytta in till stan också. Det blir lättare att bo hos henne också då. Men jag hoppas ännu mer att ja och jeppe ska hitta en billig lägenhet snart! *Hoppas*Hoppas*



PussPuss<3
-









Valpar

Ledig idag!


Fan va skönt att vara hemma och ta det lungt idag! Mamma är i småland och kommer hem på söndagh så jesper sover här hela veckan! Willma behöver ju tas hand om så..


Jag har vart hos katta och hjälpt henne med valparna idag runt lunch. de har blivit jätte stora sedan jag sisst såg dem! Underbart!









Nu ska jag och jesper ner på stan och klippa oss! Yeeh =)


Pusskalas<3

torsdag, januari 22, 2009

JappJapp.





Saknar min Ebbha<3

Det är så himmla jobbigt att hoppa på kryckor. I morse skjutsade Jesper mig till skolan, jag pallade inte att gå hela vägen ner till bussen med kryckor.
Kör idag^^ vi börjar bli duktiga! iallafall nästan!



I morgon får jag iallafall annat att tänka på, Då åker nämligen jag upp till jespers pappa i fagersta (Jesper åkte idag). Där ska vi underhålla oss med att köra rally på isen, vilket vi förövrigt har gjort ett par helger irad redan, iallafall jeppe. Det ska bli skönt att komma bort lite ett tag och ladda upp för en ny vecka i skolan. Vi kommer hem på söndag igen, så jag skriver förmodligen nästa inlägg då.



I morgon börjar äntligen naturkunskapen! ska bli skönt att få den avklarad till slut! =) Andreas är ledig i morgon också vilket betyder att jag kan ta ett tidigare tåg i morgon, Mycket trevligt! Jag slutar alltså kl 13.30 efter matten, istället för 15.15 efter gehörs och musikläran. så 3 lektioner i morgon, Arbetsmiljö och säkerhet, naturkunskap och matte!




Saknar jeppan lite nu, ska bli lite ensamt att sova själv när man har vant sig vid att ha någon som håller om en!








PussarPåNosen<3

onsdag, januari 21, 2009

filmrecension Mammut.


Par bio i dag med Emilia och Daniel =) Vi hade super trevligt och allt var perfekt, utom vad gällde filmen. Vi kollade på förhandsvisningen av Mammut, eller "Mammoth" som den heter på engelska.


Filmen är enligt mig och mitt sällskap inget man frivilligt skulle betala för. Den var både seg och o detaljrik, de lilla man hängde med i filmen var otroligt tråkig. filmen handlar om tre parallella historier från en och samma familj, Mamma, Pappa och Barnflickan från Filippinerna. Efter två timmar satt vi bara och väntade på att poängen med filmen skulle börja uppenbara sig, men icke. Tio minuter senare var filmen slut och vi funderade fortfarande på vad som egentligen var själva handlingen i filmen. slutsatsen var att vi nog aldrig ville se den igen, tyvärr gick vi ifrån biografen mer deprimerade och trötta än vi vart på länge. Trots dålig handling och osammanhängande scener så är det bra gjort av skådespelarna att ändå kämpa på och göra filmen lite bättre, fast långt ifrån bra.



tisdag, januari 20, 2009

Bra och Dåligt!

Idag har det hänt väldigt mycket!

1. Barack Obama svor president eden i USA.
2. Jesper och Jag firar 10 månader i dag<3
3. Jag hoppar på kryckor igen.

1. Japp, nu har det äntligen hänt! kl. 12.02 Amerikansk tid och 18.02 svensk tid svor Barack Obama president eden i Washington DC. USA har nu fått en svart mycket trevlig president. Jag tror att de flesta håller med mig om att Obama är det som USA kommer att behöva för att få världen på fötter igen. Det är iallafall vad han har lovat, och jag tvivlar inte en sekund! Hejja Obama !


2. Tänk att det redan har gått 10 månader sedan vi satt i Daniels källare och drack smuggel sprit, och hade vår resa från Haga till Gryta! Det var en underbar dag det, Jag förstår fortfarande inte vad som hände, men jag är väldigt glad att de gjorde det!





Jesper -Hjärta- Zäta
10 Underbara månader med dig <3

måndag, januari 19, 2009

WSS =D

Idag har vi repat med west side story, de var nice =D allt gick bra och nu känns det äntligen som att vi kommer att klara av att ha premiären ni maj! alla är mycket duktiga fast vissa tror att de är bättre än alla andra! Fast man börjar vänja sig!

Nu är jag hemma hos Jesper igen! vi bråkar igen, det är inge kul.

aja, nu ska vi fortsätta bråka!

puss

söndag, januari 18, 2009

Norrköping!

jadu, Den här dagen har vart trevlig, men fan va trött jag har vart!

Det började med att vi somnade vid 4 efter en skojj kväll, Sedan ringde klockan kvart över 7 och det var dags att kliva upp.
Gick ut och mötte mormor i bilen och åkte sen hem och hämtade mamma i barkarö. Sen bar de iväg till Norrköping! Idag var första gången på länge som vi inte körde fel inne i Norrköping.


Vi åt god mat, fikade och firade Hannahs 15 års dag och min 17 års dag! Jag fick 500 kr och en swe street tjock tröja av kusinerna, Mycket Välbehövligt! =) ett litet steg närmare Europa!

På vägen hem från norrköping skulle vi stanna och tanka, och jag går snällt ut och ska hjälpa mormor att betala med kortet (hon är för seg för att fatta hur det fungera) och de första hon gör är att ryta "ja kan själv", så jag gick in och satte mig i bilen igen. ca 4 sekunder senare går hon fram till mamma och övertala henne att hjälpa till istället för att jag inte kan nånting enligt henne. Ibland vill jag bara skrika åt henne, och jag kan säga att jag blev ju inte bara lite arg, men mamma övertalade mig att vara lugn.


Haha, en sak till, min mormor är en sådan kvinna som tycker att alla ska lyda lagen till pungt och pricka, utom hon själv. Så hela vägen hem från norrköping satt hon och klagade på mamma för att de gick 4 km för fort. Sen när vi väl var hemma och hade lämnat av mamma, så de första hon gör är att på den första 70 km/tim vägen vi åker på så kör hon lite för fort! närmare bestämt i 110 km/tim . och efter de så kom den efterlängtade 50 km/tim vägen, tror ni att hon saktade ner eller? nej. Vi hade fan kunnat döda någon! och de enda hon säger är : "Det är något fel på fartmätaren, så sakta som jag kör så är det omöjligt att den visar rätt". jag bara satt och små skrattade åt min blåsta mormor resten av resan.

Pussar på Nosen!



-

02.20


Jaha, nu är klockan 02.20 natten till söndag och jag och Jesper har precis kommit hem från festen hemma hos Daniel. Jesper är lite påverkad, men det går att dras med! <3

Gårdagen dagen var slapp. Vaknade vid halv ett, sen åkte hem till mamma och kollade till Willma (hon mådde för övrigt bra) och sen drog vi tillbaka hem till Jesper för att göra oss i ordning inför spelningen (rockkarusellen) på Sigurds gatan 25.



friday 14:th spelade bättre än förväntat. Av de man har hört tidigare så har de inte vart så synkade med varandra, men nu gick det bra. En stor överraskning var att Hanna var lid singer i be alive! mycket intressant, men va duktig hon var!


När grabbarna hade spelat klart drog vi till Daniel på efterfest! de blev ganska mycket folk och vi hade mycket trevligt! =) de var de gamla vanliga folket plus två super trevliga utbytes studenter från Tyskland och Frankrike!


festen blev lite vild ett tag, när alla ville jämföra mina och Louises bröst! de må ja säga, nog visste jag att folk gillade bröst, men inte så mycket =P Alla drog ner mitt linne för att kolla på mina (då behövdes inte på Louise för hennes linne var redan så urringat) Men det var lite kul iallafall, btw, hennes är störst x'D


(tack gode gud för rättstavningsprogram när man inte är spiknykter!)

Puss<3


Älskar JEsper<3